bryllupspakker
og priser

Dere leter etter en som kan fortelle historien deres. Dere ønsker bilder som viser hvem dere er, og dere vil ha bilder som føles ekte, autentiske og som føles som dere.

Dere vil ha bilder som får dere til å le, til å mimre, til å oppdage øyeblikk dere ikke visste at skjedde, og dere vil ha bilder som får dere til å huske. Til å huske spenningen, gleden, kjærligheten og boblingen i magen. Dere vil ha bilder der stemningen kan føles.

Dere vil ikke ha oppstilte bilder med stive smil. Dere vil ha det uperfekte, det uoppstilte og dere vil kunne se tilbake på de øyeblikkene som er verdifulle for akkurat dere.

 

© Inger Paulsen fotografi bryllupsfotograf bryllupsfoto bryllup

N & M

Inger er både veldig profesjonell, morsom, flink til å formidle, og hun får med seg alt du ønsker å forevige fra dagen din. Hun skaper ren magi i sin firkant!

Vi elsker å se tilbake på våre bilder fra Inger.

Gjestene har sagt hun var heilt fantastisk! De likte hun like godt som vi!

© Inger Paulsen fotografi bryllupsfotograf bryllupsfoto bryllup

Hvilken pakke passer for dere?

© Inger Paulsen fotografi bryllupsfotograf bryllupsfoto bryllup

Dette er pakken for dere som ønsker at historien fra dagen deres skal fortelles fra begynnelse til slutt.

Dere liker tanken på å forevige øyeblikkene mens sminken legges, kjolen tas på, slipset rettes på og sommerfuglene i magen blafrer. Dere vil at hele dagen, – forberedelsene, vielsen, minglingen, klemmene, middagen, talene og dansingen dokumenteres. 

I denne pakken er det god til til portrettbilder, enten før vielsen eller etter, – dette velger dere. Denne pakken gir også muligheten til å ha en ekstra portrettfotografering etter middagen når kveldslyset er på sitt fineste og mykeste.

Dette passer dere som vil ha så mye som mulig av dagen deres inn i stemningsfulle og naturlige bilder.

© Inger Paulsen fotografi bryllupsfoto bryllup brud bryllupsfotografering

Dere ønsker et bildegalleri som er fylt opp av små og store minner fra store deler av bryllupet deres, – helt fra all spenningen i forberedelsene og til etter all latteren, skålene og talene har vært under middagen. 

I denne pakken blir store og små øyeblikk fra dagen deres tatt vare på i bilder, og dere sitter igjen med både detaljbilder, øyeblikksbilder, portretter, bilder av de dere feirer dagen sammen med, og bilder som fanger stemningen i bryllupet deres.

Dette er pakken for dere som verdsetter verdien av bilder som gjenspeiler dere som par, og som ønsker å forevige så mye som mulig av øyeblikkene gjennom dagen. Dette valget er for dere som vil ha et galleri som har stor bredde, som viser et hav av følelser og som har plass nok til å få frem hva dagen deres dreide seg om, – nemlig dere to og feiringen av kjærligheten sammen med deres kjære.

© Inger Paulsen fotografi bryllupsfotograf bryllupsfoto bryllup

Dere ønsker at de viktigste høydepunktene fra dagen deres blir foreviget og tatt vare på i bilder. Dere ønsker ikke å ha en fotograf med fra morgen til kveld, men dere vil veldig gjerne ha alle de fine øyeblikkene før, under og etter vielsen dokumentert.  Dere ønsker at bildene har fokus på seremonien der kjærligheten mellom dere to markeres, og der dere gir hverandre deres ja.

I tillegg vil dere ha god tid til å ta vakre og nære portrettbilder, – enten før eller etter vielsen, og dere liker tanken på litt bilder fra enten helt på slutten av forberedelsene, eller helt i starten når middagen begynner.

© Inger Paulsen fotografi bryllupsfotograf bryllupsfoto bryllup

Diverse:

I helger utenom høysesongen (mai – august), samt på ukedager i høysesesongen, kan dere velge mindre pakker som f.eks «Vielse & Portrett».

Dere kan også velge en egen weekendpakke som inkluderer fotografering på kvelden på fredagen og/eller søndag formiddag, i tillegg til hele bryllupsdagen.

Ta kontakt for priser. 

Eventuelle reiseutgifter kommer i tillegg på reiser på mer enn 50 km fra Bergen.

40 % av pakkeprisen faktureres ved booking og signering av kontrakt. Det resterende beløpet faktureres 1 måned før  bryllupet. Alle priser er inkludert mva.

J & K

Inger er en veldig profesjonell, behagelig og trygg fotograf å ha med seg på den store dagen.

Kommunikasjonen og planleggingen er enkel. Inger er veldig flink til å ta regi, men uten å være kontrollerende, og hun lytter til våre ønsker.

Hun er dyktig til å ta bilder som fanget de store øyeblikkene, men også de små fine øyeblikkene. Bildene vi mottok var naturlige, skarpe og fanger opp de fine følelsene i rommet.

En dyktig fotograf som vi anbefaler på det sterkeste.

R & P

Vi engasjerte Inger til å dokumentere bryllupsdagen vår. Hun viste seg å være særdeles dyktig til å fange de mange vakre og morsomme øyeblikkene!

Vi er kjempefornøyde med det endelige albumet, og alt på selve dagen og i ettertid ble utført som avtalt. Som en bonus kan vi nevne tilbudet vi fikk om “kjærestefotografering” i forkant. Dette ga oss anledning til å bli litt kjent samt trene litt på å bli fotografert.

Alt i alt terningkast 6, 10/10, 100%.

© Inger Paulsen fotografi familiefotografi familie søskenbilder

priser

portrett- og familiefotografering

M & T

Inger har tatt noen nydelige familiebilder av oss, og vi er superfornøyde.

Selve fotograferingen føles naturlig og det er ikke noe problem å bare være seg selv, – noe som reflekteres i endelig resultat!

Anbefaler varmt!

M & S

Inger er en utrolig dyktig fotograf!

Det var en gøy opplevelse for hele familien, hun hadde en fantastisk tilnærming til barna!

Hun klarte å fange de små vakre øyeblikkene, og vi er utrolig fornøyd med resultatet!

Vil anbefale henne på det sterkeste!!

© Inger Paulsen fotografi familiefotografi familie Bergen Askøy

Viktig info:

  • Prisen for fotograferingen (kr. 1750) betales ved booking.
  • Bildene fra fotograferingen presenteres i eget privat nettgalleri slik at dere kan gå gjennom bildene, og velge ut de dere ønsker å kjøpe, i ro og fred hjemme.
  • Eventuelle reiseutgifter for reiser mer en 30 km. kommer i tillegg.
  • Priser på bestilling av Art print, innramminger og album utenom pakkene fås ved forespørsel.
  • Alle pakker kan oppgraderes med ekstra sider i album, større print eller flere print.

Foto: Line Owren fotografi

fotografering

litt om meg.

Det er jo en person bak kameraet også, og det er meg.

Jeg er født på en liten øy på Sørlandet med kun 1000 innbyggere. Min far var fotograf, så jeg er vokst opp med at vi hadde fotostudio i kjelleren. Jeg kan enda huske det røde lyset, og lukten av fremkallingsvæsken inne på mørkerommet. De gangene jeg fikk lov til å være med inn der, og se bildene komme til live, var som et lite stykke magi for meg.

Drømmen da jeg var 15 år var å flytte til storbyen Oslo, men i stedet ble det Bergen noen år senere. Og jeg har ikke angret!  Her på Vestlandet har jeg bodd siden 2003, og jeg bor sammen med mannen min og de to guttene våre på 10 og 7 år. 

Jeg er utdannet sosialantropolog, og jeg har alltid vært nysgjerrig på mennesker, hvordan folk lever, og ulike samfunn. Jeg tør å spørre, og jeg elsker å høre om hvorfor og hvordan.

Jeg tror denne nysgjerrigheten på mennesker er en av grunnene til at jeg elsker å fotografere, og at jeg har valgt å fotografere i en dokumentarisk og naturlig stil.

Nysgjerrigheten min har også gjort at jeg har bodd i kortere perioder i England, USA og Bosnia-Hercegovina, og jeg har masse fantastiske reiseopplevelser over hele verden! Palestina, Kina, Australia, Jordan, Mongolia og Kenya er noen av stedene jeg har vært.

Ting jeg elsker: krimbøker, fjellturer, sørlandssommer, rødvin, morgener med kaffe på senga, sene kvelder under pledd på terrassen, surdeigsbrød, ullgensere, sushi, friske blomster på bordet, surt smågodt, lange middager med gode venner, latter fra magen, og ja selvfølgelig, – fotografering.

I tillegg elsker jeg å finne frem til kule og unike Airbnb-overnattingsplasser, og jeg tror jeg snart må innse at jeg nok desverre aldri blir en strikker (Jeg tror jeg elsker fint garn mer enn selve strikkingen).

Ellers er jeg sånn passe uhøytidelig, i overkant positiv til tider, jeg ler lett, og jeg tar ting litt som det kommer.

faq

Hva med været?

Når man bor på Vestlandet så vet man at været ikke alltid er verken forutsigbart eller stabilt. Når man booker meg til en familiefotografering eller portrettfotografering så ser vi an været i dagene før vi har avtalen vår. Om været ser ut til å bli elendig så finner vi en ny dato som passer oss begge.

Men husk, – overskyet vær er supert å fotografere i, og hvis det strålende sol uten en eneste sky så finner vi litt skygge.

På bryllupsfotograferinger så er det jo litt annerledes, og da jobber vi med det været vi har. Litt regn går helt fint, og jeg har mange gode løsninger på å få til nydelige bilder selv om det er vått og grått.

Barn og humør?

Unger er unger, og det skal de få være. Hvis et barn absolutt ikke er med på å ta bilder selv når vi er kommet godt i gang, eller bare er trøtt og lei seg, så booker vi rett og slett om fotograferingen til en ny dag og prøver igjen. Sånn er livet og sånn er små barn, – som tobarnsmor vet jeg alt om dette.
Så ikke la stress over hvordan barna dine vil oppføre seg på en fotografering stoppe deg fra å booke meg til å ta bilder av dere. Litt nervøsitet i starten, unger som løper i ulike retninger, snørr som må tørkes og litt herlig kaos er jeg vant til! Og det er jo akkurat dette som skaper levende og naturlige bilder.

Hvordan regner du tiden?

Når jeg tar bilder så kikker jeg ikke på klokken. Tidsrammene i de ulike fotograferingene er et utgangspunkt. Jeg avslutter ikke en fotografering før jeg føler jeg har fått de bildene jeg vil ha, og som jeg tenker at dere som kunder vil være fornøyd med. At dere sitter igjen med bilder som får dere til å smile er viktigere enn om jeg går litt over tiden.

Hva med klær?

Spør meg gjerne om tips til hva dere skal gå med på en fotografering. På en portrettfotografering er det kult å bruke klærne til å få frem hvem du er, og at du går i klær som er nettopp deg.

På en familiefotografering er det greit å holde seg til to-tre basisfarger som passer godt sammen, og å unngå for mye mønster og store logoer. Husk at dere ikke trenger å gå i helt like antrekk i samme farger, – det viktigste er at både stilen og fargene dere velger passer fint sammen uten å bli bråkete. Mørkegrønt, mørkeblått, svart, hvitt, jordfarger og sennepsfarger er ofte veldig fint på bilder. Ull og strikkeklær fungerer alltid. Spør om du er i tvil!

Posering?

«Jeg er ikke så glad i å se bilder av meg selv!» «Jeg tror ikke jeg får med mannen min på kjærestefotografering, han er litt skeptisk til sånne bildegreier..» «Jeg ser aldri bra ut på bilder!» «Jeg vil gjerne ha bilder av barna, men jeg trenger ikke være med selv altså..» «Vi aner ikke hvordan vi skal stå når noen tar bilder av oss, det blir liksom så kleint..»

Alt dette og mye lignende har jeg hørt så mange ganger. Og vet du hva, – det er faktisk min jobb som fotograf å få dere til å føle dere komfortable med å bli tatt bilder av, og å få dere til å slappe av foran kameraet. Det er også min jobb å fortelle dere hvordan dere skal stå, og hva dere skal gjøre slik at bildene blir fine. På en fotografering gir jeg alltid små instruksjoner som vil hjelpe til at bildene blir naturlige, – og at dere koser dere. Ofte blir det mye latter, prat og fin stemning.
Og jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har hørt på slutten av en fotografering at: «Dette gikk jo så fint, – og det var jo faktisk veldig gøy!»

lurer du på mer? Spør meg gjerne!